Spring til indhold

Nordjysk Praksisnetværk: Skal din praksis være med?

Nyhed

Nordjysk Praksisnetværk er et nyt netværk, åbent for alle nordjyske læger, som har fokus på til at fremme samarbejde og fælles udviklingstiltag – fagligt, patientsikkert, organisatorisk og digitalt.

Nordjysk Praksisnetværk er et forum, hvor praktiserende læger i Region Nordjylland, i samarbejde med Nord-KAP og Center for Almen Medicin ved Aalborg Universitet, kan udveksle ideer og erfaringer ved tre årlige netværksmøder. Dette både i forhold til konkrete igangværende projekter og fremtidige ideer. Deltagelse er honoreret. Som medlem i praksisnetværket vil jeres praksis være med til drøfte og genere ideer til konkrete forsknings- og kvalitetsprojekter – og hermed sikre relevans og forankring af projekterne – samt stå til rådighed for et årligt kvalitets- eller forskningsprojekt. 

Vil du vide mere om Nordjysk Praksisnetværk? Læs mere om netværket her - eller send en mail til lvb@dcm.aau.dk, hvis du allerede nu vil tilmelde dig. Frist for tilmelding er tirsdag d. 24. oktober.

Første møde i Nordjysk Praksisnetværk bliver onsdag d. 22. november 2023, kl. 15.30 – 18.00, på SUND Selma Lagerløfsvej 249, 9260 Gistrup.

Netværket er etableret i samarbejde mellem PLO-Nordjylland, Nære Sundhedstilbud – Region Nordjylland, Nord-KAP og Forskningsenheden for Almen Praksis/Center for Almen Medicin ved Aalborg Universitet. 

Indholdsansvarlig

Niels Skibsted, niels.kristian@rn.dk