Spring til indhold

Ny koordineret visitationspraksis i Syddjurs Kommune fra 1. oktober 2018

Orientering om ny, koordineret visitationspraksis i Syddjurs Kommune fra 1. oktober 2018

Sundhed og Omsorg i Syddjurs Kommune lægger de tre visitationer for genoptræning, sygepleje og hjemmehjælp/hjælpemidler sammen til én for at give en mere sammenhængende og koordineret indsats til borgerne. Det træder i kraft fra 1. oktober 2018.

Telefonisk træffetid for Visitationen til Sundhed og Omsorg er alle hverdage kl. 09.00 - 11.00 og kl. 13.00 - 15.00 på telefon 8753 6600

Uden for denne træffetid kan uopsættelige henvendelser ske til den udførende sygepleje på telefonnummer 8753 6000.

Regionshospitaler skal som hidtil benytte udskrivelseskoordinatoren på tlf. 2486 5370 i forbindelse med udskrivelser, der kræver ændret kommunal hjemmepleje eller i øvrigt er kompliceret. Der er ingen ændring i de målgrupper, som udskrivelseskoordinator tager sig af, men nu vil samtlige typer af indsatser blive varetaget gennem det tværfaglige udskrivelsesteam.

Udskrivelsesteamet består af Lene Nyhuus Bertram og Signe Fris som hidtil samt sygeplejerske Lonni Mortensen og fysioterapeut Nanna Olesen.

For øvrige udskrivelser bedes visitationens træffetid benyttet, fx hvis der alene er behov for at følge udskrivelsen op med sygeplejeydelser. Vi henstiller til, at samme dags behov meldes ind i første telefontid.

Der er ikke nogen ændringer i lokationsnumre til MedCom-beskeder.

_____________________________________________________________

Jytte Dalgaard, Afdelingsleder, Sundhed og Omsorg, Syddjurs Kommune

Sendt til praktiserende læger i Syddjurs Kommune