Spring til indhold

DataSam-projektet rekrutterer klinikker – skal din klinik med?

Almen Praksis - Region Hovedstaden

Download rekrutteringsflyer

KAP-H og SDCCs samarbejdsprojekt ”DataSam” er målrettet hele praksis, både praktiserende læger og praksispersonale (men forankres hos en tovholder), og deltagelse i projektet honoreres i henhold til gældende konsulenttakst for praktiserende læger i Region Hovedstaden. Det forventede timeforbrug for nedenstående hovedindsats er 6 timer. 

Hvad får din klinik ud af at medvirke? 
Ved at medvirke i projektet får din klinik mulighed for at få hjælp og inspiration til at arbejde med databrug fra diabetespopulationen i egen klinik.

Hovedindsatsen i projektet indebærer: 

  • Gennemgang og dannelse af overblik over egne data. Denne del foretager I selv (læge eller sygeplejerske) med mulighed for teknisk support enten telefonisk eller ved besøg fra en af Region Hovedstadens datakonsulenter. 
  • Efter gennemgang af data og med afsæt i jeres behov, sammensættes et skræddersyet forløb i samarbejde med KAP-H organiseringskonsulent (besøg i praksis) med henblik på udvalgte fokusområder omkring organisering i klinikken, som kan føre til optimeret behandling og lettelse af arbejdsgange. 
  • Løbende support fra projektleder i projektperioden, herunder telefonisk opfølgning efter hhv. 6 og 12 måneder. Derudover mulighed for rådgivning fra specialist i regi af projektet. 

På baggrund af ovenstående indsats vil din klinik konkret opleve udbytte i form af øget dataoverblik og en metode til at arbejde systematisk med data samt optimering af arbejdsgange og patientbehandling. 

Tidspunkt for opstart i din klinik tilrettelægges i samarbejde med projektleder.

Har du spørgsmål til projektet, tilmelding, forløbet i din klinik eller andet, er du meget velkommen til at kontakte projektleder Trine Kjeldgaard Møller på trine.kjeldgaard.moeller@regionh.dk eller på tlf. 20349352.